Fri levering:

Køber du for 500 kr. eller mere, betaler vi fragten til din adresse.

Fri levering gælder kun ved valg af standardlevering. Gælder ikke lørdagslevering. Der leveres kun til adresser i Jylland og til adresser på brofaste øer i Danmark.

Levering med Send & Hent: 

Køber du for 500 kr. eller mere, betaler vi fragten når du handler på Realtoys.dk og vælger levering med “Send & Hent”
Køber du for mindre end 500 kr., koster det 29 kr.

Levering med Post Nord:

Postnord – hjemmelevering: 39 kr.
Postnord – Afhent i butik: 34 kr.

Vælger du levering med Post Danmark, kan du benytte Post Nords Track & Trace og Post Danmarks app i iTunes App Store eller Google Play Store. Du betaler kun for én pakke pr. ordre uanset antal varer, du køber.

Du skal underskrive ved udlevering og kan blive bedt om at fremvise billede-ID. Er du ikke hjemme, lægger postbuddet besked om, at din ordre kan hentes efterfølgende dag på det nærmeste posthus. 

Levering med fragtmand:

Større varer og varer, som vejer mere end 20 kg., må af sikkerhedshensyn ikke sendes med Post Nord og leveres til Send og Hent pakkeshop. Derfor har vi en række samarbejdspartnere, som transporterer din bestilling til dig. 

Prisen for leveringen afhænger af produktets størrelse og vægt. Du kan se prisen på leveringsvalgssiden samt under fanen ‘Leveringspris- og tid’ på produktet.

Vi leverer dine varer til førstkommende hoveddør ved jorden i dit hus eller etageejendom. Chaufføren går ikke indenfor i dit hjem med varerne. Vilkår for levering fremgår af den pågældende produktside.


Du skal underskrive og fremvise gyldigt billede-ID for udlevering af din ordre.