Handelsbetingelser ved køb på Realtoys.dk

Ved din bestilling af varer på Realtoys.dk, accepterer du nedenstående aftalevilkår. Du kan altid finde de gældende betingelser på denne side. Ud over vores betingelser henvises til dansk rets almindelige købe- og aftaleretlige regler, herunder reglerne om forbrugerkøb.

Generelle oplysninger:

Real Toys

CVR-nr. 39991888
Holmevej 29
4000 Roskilde
kundeservice@realtoys.dk


Priser og særlige tilbud:

Alle priser er i danske kroner inklusiv moms og afgifter. Leveringsomkostningerne opkræves pr. pakke og varierer afhængigt af antal af varer, varetype, vægt og volumen. Leveringsomkostningerne beregnes og fremgår inden gennemførelsen af købet. Vi bestræber os på, at pakke i så få antal pakker som muligt.

På udvalgte varer/kategorier er leveringen gratis ved køb over et bestemt beløb. Dette fremgår altid af hjemmesiden.

Prisfejl og mængdebegrænsning:

Vi tager forbehold for forkert angivne priser, udsolgte varer, begrænsning af salgsantal, tastefejl, trykfejl og anden fejlskrift samt leveringssvigt. Vi er berettiget til at annullere din ordre som følge heraf, og du vil blive underrettet via e-mail.

Afstemning af lagerbeholdning:

Når du handler på Realtoys.dk, afstemmes lagerbeholdningen 1 gang om dagen. Vi bestræber os altid på at vise den korrekte lagerbeholdning, men i enkelte tilfælde kan der forekomme uoverensstemmelse mellem den viste lagerstatus og den faktiske lagerbeholdning. Dette skyldes, at ikke alle sider opdateres med samme interval, og du kan derfor i sjældne tilfælde opleve at blive afvist ved forsøg på køb.

Betaling:

Der kan betales med følgende udstedte betalingskort: MobilePay, VISA, MasterCard og Visa Elektron. Endvidere, er der mulighed for at betale via kontooverførelse, EAN samt Anyday. Via Anyday kan regningen deles op 4 betalinger. Realytoys hæfter ikke for forsinket/udeblivende betalinger.

Der betales pt. ingen kortgebyr på hjemmesiden.

Pengene bliver reserveret på din konto ifm., at ordren lægges på Realtoys.dk. Vi trækker dog først pengene på din konto, når varerne afsendes til den ønskede leveringsadresse.

Send & Hent-leveringer

Som udgangspunkt leveres din pakke til den valgte Send & Hent-boks. Hvis denne ikke er ledig til brug for leveringen, kan Realtoys vælge at indlevere pakken til en anden Send & Hent-boks, butikkens kundeservice eller pakkeshop. Du vil i så fald modtage information om det nye afhentningssted. Når du har placeret en ordre med Send & Hent, er det ikke muligt at skifte til en anden leveringsform.

Leveringstid:

4-5 dage, ordren lægges inden kl. 21:00                         

Fortrydelse af køb og returnering

Fortrydelsesfrist:

Varer købt på Realtoys.dk er omfattet af Realtoys’s fortrydelsesret regnet fra tidspunktet for modtagelsen af varen. Du skal altid have din kvittering klar som dokumentation for købet.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb under den almindelige fortrydelsesret. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Meddelelsen skal gives ved at sende en mail til kundeservice@realtoys.dk 

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. 

Returnering

Du skal returnere din vare til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb under den almindelige fortrydelsesret. Du skal selv afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Realtoys.dk’s returadresse er:

Holmevej 29
4000 Roskilde